Suzuki 1300 Rallycup
HEM 1300 Rallycup Föreningen 1300 Rallycup Nyheter Bild- Mediagalleri Press Forum Select language
Inbjudan/Anmälan
Kontakta oss
Cuptabell
Cupvinnarna
Cupteamen
Reglemente
Anmälarlicenser
Tävlingskalender
Tävlingssponsorer
Reservdelar/tillbehör
   Tävlingssponsorer

Michael Lindberg AB
Spelmansvägen 20 
SE-828 30 EDSBYN              
SWEDEN
Phone +46 (0)271-215 00
Fax +46 (0)271-239 95
E-mail info@lindberg.tm.se
Lindberg Sweden är inriktade på funktionella kläder för friluftsliv i Svenskt klimat. Klädmärket Lindberg skapades av Michael Lindberg i samband med att hans första son föddes. Där skulle inga små händer och fötter få frysa inte.
Lindberg bedriver både näthandel och har en lagershop i Edsbyn, och man har ett ekonomiskt engagemang i barns uppväxt i delar av världen där man inte har samma förutsättningar som barn bör ha. Man skänker därför årligen pengar till olika barnhem. Vi tackar Michael Lindberg för sin vilja till engagemang även hos oss, och vi uppmanar alla att surfa in på www.lindbergshop.se för att ta del av utbud och hjälpa till att bidra till barns rättigheter i världen.

  • 430 verkstäder, 60 butiker
  • 3 års funktionsgaranti på reservdelar
  • 12 mån fri assistansförsäkring vid service
Autoexperten är en rikstäckande svensk verkstads-, reservdels- och tillbehörskedja för fordon med nära 70 butiker och över 400 verkstäder anslutna till Autoexpertens kedjekoncept. Autoexperten är ett privat aktiebolag och grundades 1996.

Vasavägen 1
63356 Eskilstuna
016-13 33 05

Marcus och Robert valde att 2010 lämna den trygga och säkra originalbilverlstaden med rötter från Citroen, Nissan och Toyota för att satsa på en egen verksamhet på Vasavägen 1, verkstaden bakom Statoil på Vasavägen i Eskilstuna. 
Man valde direkt att ansluta sig till Autoexperten Verkstad som leverantör av reservdelar och verkstadsutrustning. 
2013 tyckte man att man vuxit in i konceptet och blev en Ackrediterad Autoexperten Verkstad vilket borgar för att just du och din bil blir väl omhändertagen. Detta innebär att du har tre års garanti på reservdelar, man följer konsumentvekets riktlinjer, du får fri Assistansförsäkring vid en service samt att du har möjlighet att dela upp kostnaden på 24 månader räntefritt. 
2015 mäktade inte grabbarna med den växande bokningskalendern så man anställde Rickard Alm som kommer från Toyota i Strängnäs. 

Idag är man en komplett verkstad som löser allt inom bilreparationer, såsom däck, AC, försäkringsjobb och måttot är att du som kund ska känna dig bekväm med oss som verkstad. 

Sitt ner i deras kundmottagning och vänta medan bilen blir klar, det finns kaffe och fritt WiFi om det önskas.HiQ är ett börsnoterat företag med 1400 anställda. Man har kontor i Sverige , Finland , Ryssland och Danmark , och är inriktade på att förenkla livet för människor inom främst områdena teknologi och kommunikation.
Man har ganska nyligen tecknat forskningsavtal om utvecklingen av självstyrande bilar och jobbar även med riskreducering i trafiken.
HiQ är verksamma inom segment som telekom, försvar, finans och försäkring, industri och handel, spel, underhållning och media samt myndigheter och verk. Vi erbjuder allt från strategikonsulting, verksamhetsutveckling, mjukvaruutveckling och test.

Trots att Lars Stugemo är så blygsam och inte vill synas med sitt HiQ utan vill att vi åker med Barncancerfondens logga på våra bilar vid tävlingen i Kil, så kommer han inte kunna göra sig osynlig i februari i Värmlandsskogen. Han är nämligen anmäld till Rally Sweden med sin Ford Fiesta R5. Alla i cupen lovar att lyfta upp honom på vägen igen om det gick för fort i nån kurva (:

HiQ är sådana mångsysslare med mängder av spännande uppdrag så ni gör bäst i att surfa in på www.hiq.se för att ta del av allt spännande.

 


HEM Bild- Mediagalleri
Följ oss
på Facebook

© 1300 Rallycup
Org. nr: 802463-3755
BG 822-4073
Swish 1235351465
e-post. styrelsen@1300rallycup.se

Om kakor (Cookies)

Webmaster:

Produktion: <beki>
SUZUKI 1300 Rallycup Press
Föreningen 1300 Rallycup Forum
Nyheter Translate