Suzuki 1300 Rallycup
HEM 1300 Rallycup Föreningen 1300 Rallycup Nyheter Bild- Mediagalleri Press Forum Select language
Inbjudan/Anmälan
Kontakta oss
Cuptabell
Cupvinnarna
Cupteamen
Reglemente
Anmälarlicenser
Tävlingskalender
Reservdelar/tillbehör
   Tävlingssponsorer

Michael Lindberg AB
Spelmansvägen 20 
SE-828 30 EDSBYN              
SWEDEN
Phone +46 (0)271-215 00
Fax +46 (0)271-239 95
E-mail info@lindberg.tm.se
Lindberg Sweden är inriktade på funktionella kläder för friluftsliv i Svenskt klimat. Klädmärket Lindberg skapades av Michael Lindberg i samband med att hans första son föddes. Där skulle inga små händer och fötter få frysa inte.
Lindberg bedriver både näthandel och har en lagershop i Edsbyn, och man har ett ekonomiskt engagemang i barns uppväxt i delar av världen där man inte har samma förutsättningar som barn bör ha. Man skänker därför årligen pengar till olika barnhem. Vi tackar Michael Lindberg för sin vilja till engagemang även hos oss, och vi uppmanar alla att surfa in på www.lindbergshop.se för att ta del av utbud och hjälpa till att bidra till barns rättigheter i världen.

Dekaltrim
Nr 273
Adress: Ågatan 8
570 60 ÖSTERBYMO
0381-67 12 00
Hemsida: www.dekaltrim.nu
Dekaltrim har varit med som Tävlingssponsor till cupen i ett flertal år, så vi i cupen är oerhört glada att man valt att vara det igen.
Det är Dekaltrim man kontaktar om man behöver alla typer av dekaler, skyltar, banderoller, roll-ups, fordonsdekor, stripes, textiltryck bland mycket mycket mera.
Med en toppmodern screentrycksutrustning kan man trycka på nästan vad som helst.
Det är Dekaltrim vi i cupen vänder oss till vid alla beställningar av vindrutestreamers, dörrdekaler och andra trycksaker.
Surfa in på www.dekaltrim.nu och ta del av deras enorma utbud!

Profilcomponent Sweden AB
Grafitvägen 4
461 38 Trollhättan, Sweden
Tel. +46 520 48 02 25
Fax +46 520 47 99 02
juha.liimatainen@profilevehicles.se
www.profilevehicles.com
Profile Vehicles OY är ett helägt finskt bolag som tillsammans med det Svenska bolaget Profilecomponent Sweden AB är den ledande ambulanspåbyggaren i Norden. Här utrustar man specialfordon som ambulanser med den modernaste utrustning man kan tänkas behöva.
Företagets vision är att bli en global tillverkare av specialfordon, kända för tekniskt ledarskap, samtidigt som man förblir nära slutanvändarna av sina produkter.
Gå in på www.profilevehicles.com/sv/ för intressant merinfo.


HiQ är ett börsnoterat företag med 1400 anställda. Man har kontor i Sverige , Finland , Ryssland och Danmark , och är inriktade på att förenkla livet för människor inom främst områdena teknologi och kommunikation.
Man har ganska nyligen tecknat forskningsavtal om utvecklingen av självstyrande bilar och jobbar även med riskreducering i trafiken.
HiQ är verksamma inom segment som telekom, försvar, finans och försäkring, industri och handel, spel, underhållning och media samt myndigheter och verk. Vi erbjuder allt från strategikonsulting, verksamhetsutveckling, mjukvaruutveckling och test.

Trots att Lars Stugemo är så blygsam och inte vill synas med sitt HiQ utan vill att vi åker med Barncancerfondens logga på våra bilar vid tävlingen i Kil, så kommer han inte kunna göra sig osynlig i februari i Värmlandsskogen. Han är nämligen anmäld till Rally Sweden med sin Ford Fiesta R5. Alla i cupen lovar att lyfta upp honom på vägen igen om det gick för fort i nån kurva (:

HiQ är sådana mångsysslare med mängder av spännande uppdrag så ni gör bäst i att surfa in på www.hiq.se för att ta del av allt spännande.

Carfix
Adress: Nimal AB Omformargatan 2
721 37 Västerås
 021 - 81 51 70
Hemsida: www.autokatalogen.se
Carfix säljer Bilreservdelar och Biltillbehör samt Bilvårdsprodukter från marknadsledande tillverkare. Dess huvudsakliga kundkrets är bilverkstäder och andra proffsanvändare som i sin tur med Carfix-delar kan serva privatpersoner på bästa sätt.

I den välfyllda konsumentbutiken i Västerås med dess kunniga personal, ser man till att ta hand om dig och ditt fordon på bästa sätt.
Med en daglig turbil mellan Västerås och Fagersta var inte valet svårt av cuptävling för Carfix. Bli inte förvånade om det fullständigt kommer att spraka om cupen och Carfix under finalhelgen i oktober.


Robbans Mark & Anläggningstjänst
Adress: Skråstigen 16
574 35 Vetlanda
070-551 54 77
RMA (Robbans Mark & Anläggning AB) är ett litet mark- och entreprenadföretag som startades 2005. RMA gör allt från att anlägga trädgårdar, grävning, schaktning, plattsättning mm. Man utför även grund- och tomtplanering inför husbyggen samt grävningar vid dränering och omdräneringar. Just nu arbetar man mycket med kabel- och fiberdragning berättar ägaren Robert Bertilsson. Företaget har sin bas i Vetlanda och arbetar i hela Småland samt södra Sverige.

070-299 24 90
Johan Bengtsson och hans JTB Transportservice AB pysslar med taxi-verksamhet men även en del kvicka budkörningar. Man har enbart företag som kunder och har sitt upptagningsområde i norra Västmanland, södra Dalarna och Mälardalen. Med säte i Spännarhyttan i Norberg utgår de 14 anställda på företaget med sina 7 bilar och 4 minibussar för främst persontransporter till och från Arlanda och andra flygplatser, samt en hel del hotellresor till Stockholm.

 


HEM Bild- Mediagalleri
Följ oss
på Facebook

© 1300 Rallycup
Org. nr: 802463-3755
BG 822-4073
Swish 1235351465
e-post. styrelsen@1300rallycup.se

Om kakor (Cookies)

Webmaster:

Produktion: <beki>
SUZUKI 1300 Rallycup Press
Föreningen 1300 Rallycup Forum
Nyheter Translate